1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.
  2. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  3. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

Şikayet/Öneri Eski Seriler Hakkında

'İstek, Şikayet ve Öneri' forumunda TheUmi tarafından 10 Mart 2018 tarihinde açılan konu

1. TheUmi

TheUmi Admin
    Site Yöneticisi

Alınan Beğeniler:
    123
    Merhaba Arkadaşlar,

Kısa bir bilgilendirme amacı ile yazıyorum bunu. Şu anda kullandığımız sitemiz 2016'nın 30 Haziran tarihinde açıldı, peki bu ne demek?

Eski bir fansub olduğumuz için tam olarak neleri çevirdiğimizi bilmemizin imkanı yok bu nedenle siz değerli anime severlerden çevirisinin bize ait olduğu ama sitede indirme linklerinin olmadığı bir anime görürseniz buraya yorum olarak atmanızı rica ediyorum

Şimdiden teşekkürler.

2. oroq

oroq Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    TheUmi bunu beğendi.
  3. Satanic Goat

Satanic Goat Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kizumonogatari serisine bakmıştım indirmek için tuhaf bir biçimde sitenizde monogatari serisine dahil hiç bir indirme linkine rastlamadım. Turkanime.tv'de ise film için fansubunuzun video linkleri mevcut. İkinci film içinde geçerli link eksikliği.

TheUmi bunu beğendi.