1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.
  2. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  3. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

Reddedildi Video Oynatıcı Siteler Hakkında

'İstek, Şikayet ve Öneri' forumunda darktower tarafından 5 Ağustos 2019 tarihinde açılan konu

1. darktower

darktower Aktif Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ben sizin bazı çevirdiğiniz animelere TürkanimeTV sitesinden denk geliyorum. Bu animeleri yükleyen arkadaşa bazı video oynatıcılara upload için uğraşmamasını önereceğim.

İlk olarak Odnoknasniki adlı video oynatıcısı yani OK RU sitesindeki oynatıcı Rusya dışındaki yerlere bilerek hız sınırlandırması yapıyor. Bu oynatıcı aşırı yavaş çalışıyor. Ayrıca chromium tabanlı tarayıcılar 76 sürümünden itibaren Adobe flash player varsayılan olarak engelliyor. Bu engeli açmak için detaylı uğraşmak gerekiyor. Zaten Adobe 2020 sonra Flash player tamamen desteği kesecek. Ayrıca çoğu tarayıcı 2020 sonra Flash player desteğini tarayıcılardan kaldıracak. Yani HTML5 vb. türevlerine geçmesini istiyorlar.

İkincisi gördüğüm kadarıyla TUNE adlı siteye yüklenen videoların Embeb kodları belirli bir süre sonra kendi sitesine yönlendiriyor. Yönlendirilen sitedeki video 360P kalite üstüne çıkamıyor. Buna da yüklenmesi'nin saçma olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca aşağıdaki bağlantıda biraz detaylı bir şekilde Vide oynatıcılar hakkında görüşümü bildirdim. Bakmanızı tavsiye ederim.
    https://forum.turkanime.tv/konu/18942-video-oynatıcı-siteler-hakkında-öneri/

TheUmi bunu beğendi.