1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.
  2. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  3. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

Haber Sevgili Hype Atanlar

'Anime Tanıtım ve Haberleri' forumunda Tirisumakinat tarafından 18 Ağustos 2017 tarihinde açılan konu

  1. Tirisumakinat

    Tirisumakinat Küçük Bir İçerikçi :)
    Emekli

    Katılım:
    11 Temmuz 2017
    Mesaj:
    28
    Alınan Beğeniler:
    23
    NOT:Öncelikle bur da animelerin açıklamasını falan yazmayacağım zaten hepiniz az çok biliyorsunuz.Bunların tamamı kendi görüşümdür.Sevdiğiniz animeye laf atılınca sinirleniyorsanız okumayınız iyi günler dilerim.
    1-)Code Geass: Hangyaku no Lelouch cropped-1000-1157-634634.jpg
    SERİ HAKKINDA
    Yakın çevrem tarafından çok sevilen ve herkesin deli olduğu animedir kendisi.çıktıktan uzun bir süre sonra izlemiş olsam da izledim.Ve Code Geass kesinlikle kötü bir anime değil.Hatta bende izlerken ilk 16 bölüme kadar gayet eğlendim dedim bu anime olmuş.Fakat ben kolay sıkılan biriyim.Animede her şey güzel giderken karşımıza bir KANSER çıkıyor bu kanser türünün ismi suzaku kururugi veya her neyse işte.Bu karakterin ADALET takıntısı yüzünden animenin DEVRİM konusu kalkıp yerini bu çocukla olan bi dakka bi dakka bu çocukla olan neyi ki? savaş desen değil kavga desen belki neyse konumuz bu değil dediğim gibi animeyi müthiş bir iştahla izlerken bu çocuğun olabilicek her yerden fırlayıp selam ben geldim diyerek her zaman ama her zaman planları bozması beni tam anlamı ile KANSER eden bir unsurdu bu yüzden çok geçmeden animeyi bıraktım.

    2-)Angel Beats
    cropped-1000-1157-563605.jpg
    SERİ HAKKINDA
    Bunuda izledim ve bitirdim.Aslında buraya aldığım çoğu seri kötü değil sadece fazla iyi gösterilmişler.Bende buna katlanamıyorum.Neyse çıktığı zamanın başka bir hype'ı olan angel beats çoğu yönden iyi bir anime karakterler kötü değil konu fena değil çizimler gayet hoş ama takıldığım tek bir yer var bu kadar her şey güzel yapılmışken ve ilk bölümlerden sonra her şey güzel giderken birden bire yapımcı tamam bu kadar yeterli artık dramı basıyoruz koyun dramı koyun daha fazla koyun nasıl olsa dram animelerini her türlü izleyen bir kitle var ismimizi de duyurduk ordan kırarız parayı gibisinden bir anime olduğundan bu listede yer almaya hak kazandı.

    3-)Sword Art Online
    cropped-1000-1157-599379.jpg
    SERİ HAKKINDA
    Şimdi umarım fan boylardan dayak yemem.İlk bölümlerinde gayet hoştu konusuda iyiydi ama arka arkaya üç oyunda aynı konu olunca sıktı.Bir eksi yönü daha anime boyunca üç oyunun üçünde de bu çocuğun her şeye tek atmasını izledik ve sıkıcı.Tüm animeler tek formül tek atsın yeter izlenir.

    4-)Tokyo Ghoul
    cropped-1000-1157-596848.jpg
    SERİ HAKKINDA
    İşte o geliyor çöp ghoul kusarak izledim ve hala insanlar bunun nesini sevdi anlamıyorum bence rezalet bir anime idi bu konuda çok bir şey söylemiceğim gidip MPSEMİH'in yaptığı incelemeyi okuyabilirsiniz.

    5-)Noragami cropped-1000-1157-740334.jpg
    SERİ HAKKINDA
    Bu animeye kısa değinicem çünkü izleyip bitirdim ve diğerlerine göre daha iyi bir seri(bu sayfadaki)iki sevmediğim yönü vardı.Birincisi şu çocuğun çok sinir bozucu olması belirli bir bölüme kadar.İkincisi son anda gelen klasik power up.Bunu haricinde bir derdim yok.

    Evet fan boylar umarım çok sinirlenmemiş sinizdir
    Buradakilerin çoğu kötü animeler değildi
    Rezaletler de var tabi de
    Aslında bu gereksiz hype alan animeleri gömdüğüm
    Bir seri yapacağım ortalama 5 haftada bir falan gelir
    Çok sık gelmez Neyse iyi günler sağlıcakla kalın.
    byebyebyebyebye
     
  2. Vuats

    Vuats Sama
    Site Yöneticisi

    Katılım:
    29 Ağustos 2016
    Mesaj:
    251
    Alınan Beğeniler:
    179
    Noragami gayet güzel bir seriydi fakat yukine'nin gıcıklıklarına aynı şekilde katlanamıyordum
    Sword Art Online tekrara düşen bir anime sadece izlerken hype yaşamak için izliyorsun yoksa olacakları bilmek çok da zor değil
    Angel Beats'in neresi hüzünlüydü veya güzeldi hiçbir fikrim yok :S ortalama bir seriydi
    Tokyo Ghoul'a diyecek söz yok :S

    Fakat Code Geass gerçekten kaliteli bir seri ve sadece 1 karakterin kanser olduğu için bırakılacak bir seri değil bence özellikle 2.Sezonu daha başarılı.
     
  3. Tirisumakinat

    Tirisumakinat Küçük Bir İçerikçi :)
    Emekli

    Katılım:
    11 Temmuz 2017
    Mesaj:
    28
    Alınan Beğeniler:
    23
    code geass konusunda belki haklı olabilirsin ben pek bu tarz sinir bozan karakterlere dayanamadığımdan bırakmak zorunda kaldım seriyi :)